Zoeken naar opleidingscheques vdab

opleidingscheques vdab
Opleidingscheques Universiteit Antwerpen.
Als je het geld toch voorschiet via een overschrijving, dan krijg je vanaf maart van het lopende academiejaar een terugbetaling. Je kan de opleidingscheques aanvragen via volgende kanalen.: Op de website van de VDAB. Bij de VDAB Servicelijn op het nummer 0800 30700 elke werkdag van 8 tot 19 uur.
Opleidingscheques Algemeen.
Beschik je nog over opleidingscheques besteld vóór 1 maart 2015 ze zijn 14 maanden geldig, dan aanvaarden wij je opleidingscheques alleen als je ook een POP-attest kunt voorleggen. Is dat niet het geval, informeer dan bij VDAB of je ze mag terugsturen en terugbetaling kan krijgen.
VDAB-opleidingscheques Subsidiemogelijkheden Lerian-Nti Zakelijke taalcursussen Frans, Engels, Duits, Nederlands, Spaans of Italiaans.
Per kalenderjaar kan je maximaal voor 250 euro opleidingscheques aankopen. Je kan op twee manieren opleidingscheques bestellen.: Telefonisch op het gratis nummer 0800 30 700 elke werkdag van 8 tot 19 uur. Online via Mijn loopbaan op de website van de VDAB.
Wanneer betaalt de overheid meer dan de helft van mijn opleiding? VDAB.
Hoe vraag ik de extra tegemoetkoming aan? Vul dit formulier in om de extra tegemoetkoming aan te vragen. Doe dit samen met de school of organisatie waar je de opleiding volgt in, en verstuur het naar de cel opleidingscheques voor werknemers van VDAB.
Opleidingscheques voor werknemers.
Creatief atelier, Kleding Florist Bloemsierkunst voor de modules van Basistechnieken en Gelegenheidsbloemschikken. Voor alle andere cursussen en opleidingen kan je wel opleidingscheques aanvragen voor het cursusgeld en het cursusmateriaal. Waar kan ik opleidingscheques aanvragen? Je kan deze opleidingscheques aanvragen bij de VDAB.
Opleidingscheques voor werknemers VDAB Opleiding, Vorming Rechtenverkenner.
als u tot de kansengroepen behoort en een opleiding volgt in het kader van de loopbaanbegeleiding. Ga naar de VDAB-website voor meer informatie. VDAB website opleidingscheques. VDAB informatielijn: 0800 30 700 elke werkdag van 8.00 tot 20.00 u of via e-mail info@vdab.be.
Edenred.
Tik hier uw aansluitingsnummer in tussen 6 en 8 cijfers om toegang te krijgen tot het formulier.: Als erkende opleidingsverstrekker bent u nog niet bij Edenred aangesloten u heeft nog geen aansluitingsnummer toegekend gekregen. Klik hier om uw aansluitingsnummer aan te vragen.
Premies en voordelen: Opleidingscheques en KMO-portefeuille.
Dat betekent voor ons Centrum dat voor de meeste opleidingen nog opleidingscheques kunnen worden gebruikt, maar niet meer voor de studiegebieden/opleidingen die opgenomen zijn in de lijst die door VDAB werd opgesteld en die je kan raadplegen via volgende link.:
Opleidingscheques Belgium.be.
Opleidingscheques zijn een vorm van financiële steun die wordt toegekend door de gewesten. Ze kunnen gewoon worden besteld bij de VDAB, Actiris of Forem. De aankoopprijs van de cheques ligt altijd lager dan hun reële waarde. In het Vlaams Gewest.
Opleidingscheques voor werknemers VDAB.
Wil je dat Edenred je geld terugstort? Vul het terugbetalingsformulier in en bezorg het samen met de bewijsstukken aan VDAB of Edenred bezorgt. Meer info vind je op het formulier. Waar kan ik terecht met vragen of klachten over opleidingscheques?
Informatie voor opleidingsverstrekkers VDAB.
Ben je een erkende opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille, of heb je een samenwerkingsovereenkomst met VDAB? Dan ben je automatisch een erkende opleidingsverstrekker in het kader van opleidingscheques. Is dit niet het geval, dan moet je een aanvraag indienen.

Contacteer ons