Meer resultaten voor opleidingscheques vdab

opleidingscheques vdab
Informatie voor opleidingsverstrekkers VDAB.
Ben je een erkende opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille, of heb je een samenwerkingsovereenkomst met VDAB? Dan ben je automatisch een erkende opleidingsverstrekker in het kader van opleidingscheques. Is dit niet het geval, dan moet je een aanvraag indienen.
Opleidingscheques Universiteit Antwerpen.
Als je het geld toch voorschiet via een overschrijving, dan krijg je vanaf maart van het lopende academiejaar een terugbetaling. Je kan de opleidingscheques aanvragen via volgende kanalen.: Op de website van de VDAB. Bij de VDAB Servicelijn op het nummer 0800 30700 elke werkdag van 8 tot 19 uur.
Opleidingscheques voor werknemers VDAB.
Wil je dat Edenred je geld terugstort? Vul het terugbetalingsformulier in en bezorg het samen met de bewijsstukken aan VDAB of Edenred bezorgt. Meer info vind je op het formulier. Waar kan ik terecht met vragen of klachten over opleidingscheques?
Premies en voordelen: Opleidingscheques en KMO-portefeuille.
Dat betekent voor ons Centrum dat voor de meeste opleidingen nog opleidingscheques kunnen worden gebruikt, maar niet meer voor de studiegebieden/opleidingen die opgenomen zijn in de lijst die door VDAB werd opgesteld en die je kan raadplegen via volgende link.:
VDAB-opleidingscheques Subsidiemogelijkheden Lerian-Nti Zakelijke taalcursussen Frans, Engels, Duits, Nederlands, Spaans of Italiaans.
Per kalenderjaar kan je maximaal voor 250 euro opleidingscheques aankopen. Je kan op twee manieren opleidingscheques bestellen.: Telefonisch op het gratis nummer 0800 30 700 elke werkdag van 8 tot 19 uur. Online via Mijn loopbaan op de website van de VDAB.
Hoe gebeurt de aanvraag en terugbetaling van opleidingscheques? COOVI Brussels onderwijscentrum voor Secundair en Volwassenenonderwijs met Internaat.
Opleidingscheques kunnen worden aangevraagd via de website van de VDAB www.vdab.be/opleidingscheques, via de lokale werkwinkel of door te bellen naar 0800 30700 elke werkdag van 8 tot 20 uur. Alle werknemers, die niet in het bezit zijn van een diploma hoger onderwijs, die wonen in Vlaanderen of in het Brussels Gewest kunnen gebruik maken van de opleidingscheques van de Vlaamse overheid.
Opleidingscheques Belgium.be.
Opleidingscheques zijn een vorm van financiële steun die wordt toegekend door de gewesten. Ze kunnen gewoon worden besteld bij de VDAB, Actiris of Forem. De aankoopprijs van de cheques ligt altijd lager dan hun reële waarde. In het Vlaams Gewest.
CVO De Avondschool.
Opgelet: Wij kunnen geen opleidingscheques aanvaarden nadat de einddatum die vermeld staat op je cheques is verlopen. Opleidingscheques voor werknemers kunnen besteld worden via de site van de VDAB http//vdab.be/opleidingscheques/werknemers.shtml: of aangevraagd op het gratis telefoonnummer 0800 30 700. Heb ik recht op opleidingscheques?
Opleidingscheques voor werknemers VDAB Opleiding, Vorming Rechtenverkenner.
U kunt uw opleidingscheques bestellen.: bij de VDAB op het gratis nummer 0800 30 700. online op de website van de VDAB via Mijn loopbaan. Daarvoor moet u zich eerst registreren en dan in het rechtermenu kiezen voor Aanvraag opleidingscheques.
Opleidingscheques voor werknemers.
Voor alle andere cursussen en opleidingen kan je wel opleidingscheques aanvragen voor het cursusgeld en het cursusmateriaal. Waar kan ik opleidingscheques aanvragen? Je kan deze opleidingscheques aanvragen bij de VDAB. telefonisch op 0800 30 700 elke werkdag van 8 tot 20 uur.,
VDAB Opleidingscheques mediarte.
deel uitmaken van je persoonlijk ontwikkelingsplan in het kader van loopbaanbegeleiding. De helft van de kosten voor een opleiding. Per kalenderjaar kan je voor maximum 250 aan opleidingscheques aankopen. Alles over de VDAB opleidingscheques. Vorige KMO-portefeuille Volgende Gratis deelname voor werkzoekenden.

Contacteer ons