Resultaten voor vdab creatief

vdab creatief
Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding VDAB Creatief Cultuurloket.
Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding VDAB Creatief. Deze deelwebsite is een initiatief van VDAB in samenwerking met organisaties in de kunstensector. Je vindt er jobs, opleidingen en relevante organisaties uit de sectoren architectuur, de audiovisuele sector, de beeldende kunst, communicatie, PR en reclame, cultureel erfgoed en patrimonium, design, gedrukte media, gaming, mode, muziek, nieuwe media, podiumkunsten.
De creatieve sector en VDAB slaan de handen in elkaar VDAB.
Naast deze deelwebsite hebben 22 consulenten van de VDAB een extra opleiding gekregen die hen meer vertrouwd heeft gemaakt met het werkveld, zoals onder meer de werking van Sociale Bureaus voor Kunstenaars of de specifieke bepalingen in de werkloosheids-regelgeving voor kunstenaars.
Creatief met 9 computerschermen VDAB.
Ik heb periodes gekend dat ik moest knokken om rond te komen. Heel sporadisch kreeg ik post van VDAB. Ik denk dat ik zon 5 à 10 mails met jobaanbiedingen of uitnodigingen voor jobdagen kreeg. Die aanbiedingen waren helaas nooit interessant genoeg om mijn kunstenaarsstatuut op te geven. Het ging telkens om deeltijdse jobs, jobs ver van huis of jobs met een zeer laag loon. De laatste mail die ik kreeg, vormde hierop een uitzondering. Het was een uitnodiging voor een jobdag van Infrabel. Zon 200 mensen werden onderworpen aan intelligentietests, interviews en medische tests en kregen diezelfde dag te horen of ze geslaagd waren of niet. Zonder verwachtingen trok ik er naartoe. Ik dacht: Wie gaat een 59-jarige nog de kans geven om te starten? Wetende dat ze me nog moeten opleiden? Tot mijn verrassing was ik wel bij de gelukkigen: ik mocht beginnen met mijn opleiding als assistent verkeersleider. Alert en creatief.
Vind een opleiding VDAB.
Wist je dat VDAB heel wat gratis workshops organiseert? Bekijk ons aanbod en maak je keuze! Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB. Zoek op deze site. Meest gezocht: opleidingscheques, vijftigplus, IBO, arbeidsbeperking. Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid Disclaimer.
VDAB Ben je praktisch ingesteld, creatief en heb je. Facebook.
Bekijk meer van VDAB op Facebook. Nieuwe account aanmaken. Bekijk meer van VDAB op Facebook. Nieuwe account aanmaken. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. 22 juli 2016. Ben je praktisch ingesteld, creatief en heb je gevoel voor techniek?
vdab.tv.
Creatief op de werkvloer. Terug naar reportages. Heel wat medewerkers zijn creatief in hun job. Alle info over werk: http//vdab.be/.: REPORTAGE Vind je toekomstige medewerkers via Mijn VDAB. REPORTAGE Werken in de haven. REPORTAGE Een IBO werkt. REPORTAGE Pas van school?

Contacteer ons