Meer resultaten voor vdab website

vdab website
vdab.tv.
BEROEPENFILMS Sector ambachten. BEROEPENFILMS Sector milieu en kwaliteitscontrole. Reportages Beroepenfilms Opleidingenfilms Loopbaanportretten HR-films Bedrijfsfilms Vacaturefilms. BEROEPENFILMS Transportsector en logistiek. BEROEPENFILMS Textiel en confectiesector. BEROEPENFILMS Marketing, communicatie en media. BEROEPENFILMS Onderwijs en non-profitsector. BEROEPENFILMS Metaal en glassector. BEROEPENFILMS Gezondheidszorg en lichaamsverzorging.
NodO.
Een NodO expert van de VDAB leidt in enkele maanden jullie eigen taalcoach op. Zo blijft NodO een vaste waarde in jullie centrum. De 4 centrale rollen van NodO: d e vakdocent, d e cursist, de NodO-expert en de taalcoach.
VDAB ACV-CSC METEA.
Check het volledige aanbod op de website van VDAB. Daarnaast kun je via je werkgever of eventueel op eigen initiatief ook opleidingen volgen binnen het algemene opleidingsaanbod van VDAB. Je moet hiervoor een goedkeuring krijgen van VDAB en voldoen aan de gestelde toelatingsvoorwaarden.
VDAB vraagt taaladvies of website in Frans mag Binnenland Nieuws HLN.
De VDAB wil vanaf eind 2008 deelnemen aan een Europees project dat de website voor publieke opleidings en bemiddelingsdiensten toegankelijk maakt voor de meeste Europese inwoners, door ze beschikbaar te maken in het Duits, Nederlands, Frans en Engels. In dit kader vraagt de VDAB advies aan de Vaste Commissie voor Taaltoezicht in welke mate kan afgeweken worden van de taalwetgeving.

Contacteer ons