Zoeken naar werkwinkel vdab

werkwinkel vdab
Bezoek je werkwinkel voor meer info en persoonlijk advies over werk en opleiding.
zoek je werkwinkel: Zoek. je kan zoeken op postnummer of gemeente. Klik op één van de provincies om een overzicht te krijgen van de bestaande werkwinkels en contactpunten. Merksplas Sociaal Huis. BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST. Birminghamstraat 225 / 1070 Brussel. Rouppeplein 15 / 1000 Brussel.
Dienstverlening van de VDAB.
Dienstverlening van de VDAB Projecten in het Sociaal Bedrijvencentrum Werkervaringsprojecten Sociale werkplaatsen Brugprojecten Arbeidszorgprojecten Het PWA Dienstenbedrijf Maasmechelen Dienst Tewerkstelling van het OCMW. U bevindt zich hier: Diensten Dienstverlening van de VDAB. Dienstverlening van de VDAB. Binnen de lokale werkwinkel vervult de VDAB een belangrijke rol.
VDAB, de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding.
Voor de werkzoekenden die het wat moeilijker hebben, ontwikkelde de VDAB aangepaste hulpmiddelen die hen vooruithelpen bij hun zoektocht naar een job. Op economisch vlak wil de VDAB een betrouwbare partner zijn voor eenieder di iets met personeelsbeleid te maken heeft.
Contact VDAB.
Wist je dat VDAB heel wat gratis workshops organiseert? Bekijk ons aanbod en maak je keuze! Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB. Zoek op deze site. Meest gezocht: opleidingscheques, vijftigplus, IBO, arbeidsbeperking. Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid Disclaimer.
VDAB.
De VDAB biedt in de werkwinkel basisdienstverlening en begeleiding aan. Je kan er als werkzoekende terecht voor: je herinschrijving als werkzoekende werkaanbieding / opleidingen het inbrengen van je CV in de Kiss-databank: zo kan je gratis je CV laten verspreiden naar duizenden werkgevers.

Contacteer ons