Zoeken naar cursus vdab

cursus vdab
Alles om je bij te scholen VDAB.
Wil je je uitkering behouden terwijl je een opleiding, studie of stage volgt? Dit kan als je een vrijstelling van beschikbaarheid krijgt van VDAB. Lees wat en hoe. Via opleidingscheques betaal je maar de helft van je inschrijvingsgeld en cursusmateriaal.
Vrijstelling voor erkende opleiding VDAB.
Dan kan van VDAB een vrijstelling van beschikbaarheid krijgen. Lees wat een vrijstelling van beschikbaarheid inhoudt. Wat is een erkende opleiding, studie of stage? Een erkende opleiding, studie of stage wordt georganiseerd door VDAB of een partner, of gesubsidieerd door VDAB.
Wat houdt een online cursus van VDAB in? VDAB.
Wat houdt een online cursus van VDAB in? Wil je je bijscholen via een online cursus van VDAB? We leggen uit wat zo'n' online cursus inhoudt. Je hoeft niets te downloaden en kan je cursus 24 uur op 24 raadplegen.
VDAB-opleiding voor werklozen: nu gratis ABVV regio Antwerpen.
Rechten en plichten. Opleiding of cursus. VDAB-opleiding voor werklozen: nu gratis. Als werkloze een opleiding volgen hoeft niet duur te zijn. je betaalt geen inschrijvingsgeld. je krijgt gratis lesmateriaal en toebehoren beschermkledij, gebruik gereedschap. Reis je met de tram of bus? Je krijgt een gratis netabonnement voor De Lijn. Reis je met de auto of met de trein? Je krijgt een vergoeding van 015, per kilometer. Heb je kinderen die nog niet naar school gaan? je krijgt de kosten terugbetaald voor voltijdse kinderopvang. Heb je schoolgaande kinderen in het kleuter of basisonderwijs? je krijgt de kosten vergoed voor kinderopvang buiten de school. je moet de gemaakte kosten bewijzen. Je krijgt per uur opleiding 1 euro Wanneer krijg je de stimulanspremie? je hebt personen ten laste en. je bent meer dan 1 jaar werkloos, of. je krijgt een uitkering van het OCMW, of. je krijgt een invaliditeitsuitkering. de opleiding duurt in totaal minstens 150 uur. d e opleiding telt minimum 24u/week. Wat moet je doen om de stimulanspremie te krijgen? Je hebt een werkloosheidsuitkering De VDAB regelt het voor jou.
Onderwijskiezer.
Een bedrijf kan ook opleidingen voor de eigen werknemers in een VDAB Competentiecentrum laten doorgaan. VDAB maakt gebruik van vier leervormen.: Groepsleren: Je volgt in groep een gemeenschappelijk georganiseerde opleiding. Open leren: Je neemt zelf de leerstof door op eigen tempo zelfstudie in een VDAB-Competentiecentrum met eventuele ondersteuning door een VDAB-coach.

Contacteer ons