Zoeken naar opleiding zorgkundige vdab

opleiding zorgkundige vdab
Vind een opleiding VDAB.
U bent hier. Vind een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Droom je ervan om in het buitenland te werken? We helpen je op weg. Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB.
Opleiding Familiehulp.
Ik wil Familiehulp contacteren. Familiehulp organiseert in samenwerking met VDAB en ESF opleidingen tot verzorgende en zorgkundige. Met dit getuigschrift kan je aan de slag in de thuiszorg of de residentiƫle zorg. De opleiding verzorgende duurt 11 maanden. Ze bestaat uit een combinatie van theorie en stages, met bijhorende individuele begeleiding en groepsbegeleiding. Inhoud van de opleiding.
Traject zorgkundige in samenwerking met VDAB CVO De Oranjerie.
over cvo de oranjerie. Traject zorgkundige in samenwerking met VDAB. Getuigenis Judy Een opleiding werkt! Als voltijds of deeltijds werkzoekende al dan niet uitkeringsgerechtigd kan je genieten van een VDAB-contract waneer je de opleiding tot zorgkundige volgt. Inhoudelijk is dit traject identiek aan de reguliere opleiding tot zorgkundige.
Opleiding.
Je hebt geen diploma of specifieke voorkennis nodig. Je bent i ngeschreven als werkzoekende bij VDAB bij aanvang van de opleiding. Je slaagt voor de medische test. Op het programma. De voltijdse opleiding tot polyvalent verzorgende neemt tien maanden in beslag. Met een extra module van een maand ben je ook zorgkundige.
Infosessie opleiding verzorgende / zorgkundige VDAB.
Verder worden de opleidingsmogelijkheden, verwachtingen en ondersteuning door VDAB besproken. Wie organiseert het? Werkzoekenden die interesse hebben in een job als verzorgende of zorgkundige. Deeltijds werkenden die interesse hebben in een opleiding voor zorgkundige. Dit evenement is afgelopen: 16 mei 2017 van 10u tot 11u.
Verzorgende en zorgkundige VDAB.
Verzorgende en zorgkundige. GeĆÆnteresseerd in dit beroep? Deze links helpen je verder.: Lees de beroepenfiche. Bekijk de vacatures. Volg een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Een opleiding gevonden die niet door VDAB georganiseerd wordt?
Infosessie opleiding verzorgende/zorgkundige VDAB.
Werkzoekenden met interesse voor het beroep van polyvalent verzorgende en zorgkundige. Dit evenement is afgelopen: 13 december 2017 van 9u30 tot 12u. Neem contact op met amber.hanssens@vdab.be. Klik hier voor meer info over de opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Droom je ervan om in het buitenland te werken? We helpen je op weg. Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB.
Verzorgende en zorgkundige VDAB.
Hoe kan VDAB me helpen om verzorgende en zorgkundige te worden? Wat zijn de voordelen als ik een opleiding bij VDAB volg? Wat moet ik doen als ik deze opleiding wil volgen? verzorgende en zorgkundige wat houdt de job in.
vdab vdab opleidingen opleiding zorgkundige vdab.
vdab vdab opleidingen opleiding zorgkundige vdab. Wie beschikt over een certificaat van Logistiek Assistent van de VDAB niet ouder dan 10 jaar wordt vrijgesteld van het eerste gedeelte van de opleiding. Wie beschikt over een getuigschrift van Polyvalent Verzorgende niet ouder dan 10jaar, kan het certificaat Zorgkundige behalen na het volgen van 130 uren opleiding.
Infosessie opleiding Verzorgende en Zorgkundige VDAB.
Infosessie opleiding Verzorgende en Zorgkundige. View published actieve tabblad. Wat is het? Infosessie opleiding Verzorgende en Zorgkundige voor Pepingen. Deze infosessie geeft informatie over de opleiding, de mogelijkheden tot tewerkstelling en het VDAB contract. Wie organiseert het? VDAB en Pajottenland Centrum.

Contacteer ons