Resultaten voor opleiding zorgkundige vdab

opleiding zorgkundige vdab
Opleiding.
Je hebt geen diploma of specifieke voorkennis nodig. Je bent i ngeschreven als werkzoekende bij VDAB bij aanvang van de opleiding. Je slaagt voor de medische test. Op het programma. De voltijdse opleiding tot polyvalent verzorgende neemt tien maanden in beslag. Met een extra module van een maand ben je ook zorgkundige.
Cursussen Zorgkundige Sint-Niklaas.
Wil je meer weten informatie of de opleiding volgen met een VDAB contract? Neem dan zeker contact met VDAB via de werkwinkel, www.vdab.be of via het gratis nummer 0800 30 700. Vul dan het webformulier in. Wil je je graag inschrijven? Op onze infomomenten vertellen we jou meer over de organisatie en de doelstellingen van de verschillende opleidingen die onder de noemer zorgkundige vallen.
vdab vdab opleidingen opleiding zorgkundige vdab.
Hoe kan VDAB me helpen om verzorgende en zorgkundige te worden? Wat zijn de voordelen als ik een opleiding bij VDAB volg? Wat moet ik doen als ik deze opleiding wil volgen? verzorgende en zorgkundige wat houdt de job in.
home Vesaliusinstituut.
De VDAB en het Vesaliusinstituut werken reeds vele jaren samen om werkzoekenden op te leiden in de Social Profit. Zo kan je de opleiding verpleegkunde en tandartsassistent aanvatten met ondersteuning van VDAB. Wat deze ondersteuning en betekent voor jou, kan je terugvinden via deze link. Vorming voor professionelen. Het Vesaliusinstituut heeft reeds vele jaren ervaring in het aanbieden van onderwijs aan volwassenen. In het verleden zijn tientallen verpleegkundigen, tandtechniekers en tandartsassistenten opgeleid in ons instituut. In het kader van levenslang leren en onderwijs voor sociale promotie wordt deze piste verder vorm gegeven en uitgebreid. Beroep wordt gedaan op de jarenlange expertise van Vesalius als school voor gezondheid, welzijn en verpleegkunde. In de instelling volgden vorig schooljaar trouwens meer dan duizend leerlingen, studenten, werknemers uit diverse sectoren een opleiding. Wenst u bijkomende informatie? Neem contact op met onze school op het algemeen nummer 59 70 68 70, of mail naar info@vesaliusinstituut.be. Eénjarige opleiding Zorgkundige.
Traject zorgkundige in samenwerking met VDAB CVO De Oranjerie.
over cvo de oranjerie. Traject zorgkundige in samenwerking met VDAB. Getuigenis Judy Een opleiding werkt! Als voltijds of deeltijds werkzoekende al dan niet uitkeringsgerechtigd kan je genieten van een VDAB-contract waneer je de opleiding tot zorgkundige volgt. Inhoudelijk is dit traject identiek aan de reguliere opleiding tot zorgkundige.
Verzorgende en zorgkundige VDAB.
Verzorgende en zorgkundige. Geïnteresseerd in dit beroep? Deze links helpen je verder.: Lees de beroepenfiche. Bekijk de vacatures. Volg een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Wist je dat VDAB heel wat gratis workshops organiseert?
Infosessie opleiding verzorgende / zorgkundige VDAB.
Verder worden de opleidingsmogelijkheden, verwachtingen en ondersteuning door VDAB besproken. Wie organiseert het? Werkzoekenden die interesse hebben in een job als verzorgende of zorgkundige. Deeltijds werkenden die interesse hebben in een opleiding voor zorgkundige. Dit evenement is afgelopen: 16 mei 2017 van 10u tot 11u.
Infosessie opleiding verzorgende/zorgkundige VDAB.
Werkzoekenden met interesse voor het beroep van polyvalent verzorgende en zorgkundige. Dit evenement is afgelopen: 13 december 2017 van 9u30 tot 12u. Neem contact op met amber.hanssens@vdab.be. Klik hier voor meer info over de opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Wist je dat VDAB heel wat gratis workshops organiseert?
Opleiding verzorgende / zorgkundige Gezinszorg Villers vzw.
De opleiding is erkend en gesubsidieerd door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap departement Welzijn en door de VDAB erkende beroepsopleiding en wordt financieel ondersteund door het Europees Sociaal Fonds. Hoeveel kost de opleiding? De opleiding verzorgende / zorgkundige is gratis.
Opleiding Familiehulp.
Ik wil Familiehulp contacteren. Familiehulp organiseert in samenwerking met VDAB en ESF opleidingen tot verzorgende en zorgkundige. Met dit getuigschrift kan je aan de slag in de thuiszorg of de residentiële zorg. De opleiding verzorgende duurt 11 maanden. Ze bestaat uit een combinatie van theorie en stages, met bijhorende individuele begeleiding en groepsbegeleiding. Inhoud van de opleiding.

Contacteer ons