Resultaten voor vdab opleidingscheques

vdab opleidingscheques
Betaling van inschrijvingsgeld Opleidingscheques en KMO-portefeuille SYNTRA Midden-Vlaanderen.
De begin en einddatum staan op de cheque. Je kan ze online bestellen via www.vdab.be, telefonisch via het gratis nummer 0800 30 700 elke werkdag van 8 tot 19 uur of in elk VDAB kantoor en werkwinkel. Meer info over de voorwaarden kan je nalezen op www.vdab.be/opleidingscheques. Op www.syntra-mvl.be kan je onderaan elke opleidingsfiche nagaan of ze in aanmerking komt voor de betaling via opleidingscheques.
VDAB-opleidingscheques Subsidiemogelijkheden Lerian-Nti Zakelijke taalcursussen Frans, Engels, Duits, Nederlands, Spaans of Italiaans.
Per kalenderjaar kan je maximaal voor 250 euro opleidingscheques aankopen. Je kan op twee manieren opleidingscheques bestellen.: Telefonisch op het gratis nummer 0800 30 700 elke werkdag van 8 tot 19 uur. Online via Mijn loopbaan op de website van de VDAB.
Wanneer betaalt de overheid meer dan de helft van mijn opleiding? VDAB.
Hoe vraag ik de extra tegemoetkoming aan? Vul dit formulier in om de extra tegemoetkoming aan te vragen. Doe dit samen met de school of organisatie waar je de opleiding volgt in, en verstuur het naar de cel opleidingscheques voor werknemers van VDAB.
Opleidingscheques Algemeen.
gegradueerde, bachelor, master of leraar op zak, dan kom je alleen nog voor opleidingscheques in aanmerking als je loopbaanbegeleiding volgt en de opleiding deel uitmaakt van je persoonlijk ontwikkelingsplan POP. Bij het aanvragen van opleidingscheques gaat VDAB automatisch na of je aan de voorwaarden voldoet.
Opleidingscheques Centrum Voor Avondonderwijs.
Kortom: zowel hoog als laaggeschoolden kunnen bij het Centrum Voor Avondonderwijs opleidingscheques gebruiken mits een attest loopbaanbegeleiding. Per kalenderjaar kan elke werknemer die woonachtig is in Vlaanderen of in het Brussels hoofdstedelijk gewest tot 250 euro aan opleidingcheques bestellen bij de VDAB.
Opleidingscheques Universiteit Antwerpen.
Als je het geld toch voorschiet via een overschrijving, dan krijg je vanaf maart van het lopende academiejaar een terugbetaling. Je kan de opleidingscheques aanvragen via volgende kanalen.: Op de website van de VDAB. Bij de VDAB Servicelijn op het nummer 0800 30700 elke werkdag van 8 tot 19 uur.
Edenred.
Tik hier uw aansluitingsnummer in tussen 6 en 8 cijfers om toegang te krijgen tot het formulier.: Als erkende opleidingsverstrekker bent u nog niet bij Edenred aangesloten u heeft nog geen aansluitingsnummer toegekend gekregen. Klik hier om uw aansluitingsnummer aan te vragen.
Informatie voor opleidingsverstrekkers VDAB.
Ben je een erkende opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille, of heb je een samenwerkingsovereenkomst met VDAB? Dan ben je automatisch een erkende opleidingsverstrekker in het kader van opleidingscheques. Is dit niet het geval, dan moet je een aanvraag indienen.
Opleidingscheques.
Het volledige inschrijvingsbedrag wordt nadien teruggestort via overschrijving. Indien je meerdere opleidingen wil betalen met opleidingscheques of indien je zowel het inschrijvingsgeld als het cursusmateriaal met de opleidingscheques wil betalen, dien je hiervoor GEEN afzonderlijke bestellingen te plaatsen bij de VDAB.
Opleidingscheques voor werknemers VDAB.
Wil je dat Edenred je geld terugstort? Vul het terugbetalingsformulier in en bezorg het samen met de bewijsstukken aan VDAB of Edenred bezorgt. Meer info vind je op het formulier. Waar kan ik terecht met vragen of klachten over opleidingscheques?
vdab Vdab jobs opleidingscheques vdab.
Dat betekent voor ons Centrum dat voor de meeste opleidingen nog opleidingscheques kunnen worden gebruikt, maar niet meer voor de studiegebieden/opleidingen die opgenomen zijn in de lijst die door VDAB werd opgesteld en die je kan raadplegen via volgende link.:

Contacteer ons