Zoeken naar vdab opleidingscheques

vdab opleidingscheques
Waar kan u terecht voor opleidingscheques?
De opleiding van personeel is goed voor de motivatie en zorgt ervoor dat we de concurrentie een stapje voor blijven. Veel opleidingen worden financieel gesteund door de gewesten. Zowel de VDAB, Actiris als Forem bieden opleidingscheques aan. Het loont zeker de moeite om na te kijken of u in aanmerking komt.
Premies en voordelen: Opleidingscheques en KMO-portefeuille.
Dat betekent voor ons Centrum dat voor de meeste opleidingen nog opleidingscheques kunnen worden gebruikt, maar niet meer voor de studiegebieden/opleidingen die opgenomen zijn in de lijst die door VDAB werd opgesteld en die je kan raadplegen via volgende link.:
VDAB Opleidingscheques mediarte.
deel uitmaken van je persoonlijk ontwikkelingsplan in het kader van loopbaanbegeleiding. De helft van de kosten voor een opleiding. Per kalenderjaar kan je voor maximum 250 aan opleidingscheques aankopen. Alles over de VDAB opleidingscheques. Vorige KMO-portefeuille Volgende Gratis deelname voor werkzoekenden.
Opleidingscheques CVO PRO.
Indien je een opleiding volgt die werd opgenomen in jouw persoonlijk ontwikkelingsplan POP, opgesteld door een erkend loopbaancentrum, kan je nog opleidingscheques aanvragen en gebruiken. De VDAB zal bij aanvraag nagaan of je hooggeschoold bent en of je over een POP-attest beschikt Attest opleiding in het kader van het persoonlijk ontwikkelingsplan.
Kmo-Portefeuille en Opleidingscheques Educatieve Academie.
Bent u werknemer? U kan voor de langlopende cursussen bij Educatieve Academie een beroep doen op het systeem van opleidingscheques, op voorwaarde dat u bij de vdab in loopbaanbegeleiding bent. Wij zijn erkend door de Vlaamse Gemeenschap als opleidingsverstrekker binnen dit systeem.
Opleidingscheques Universiteit Antwerpen.
Als je het geld toch voorschiet via een overschrijving, dan krijg je vanaf maart van het lopende academiejaar een terugbetaling. Je kan de opleidingscheques aanvragen via volgende kanalen.: Op de website van de VDAB. Bij de VDAB Servicelijn op het nummer 0800 30700 elke werkdag van 8 tot 19 uur.
Volwassenenonderwijs Miras.
Volgens de nieuwe reglementering kunnen ook Vlamingen die niet in Vlaanderen werken, recht hebben op opleidingscheques en loopbaancheques. Voor opleidingscheques aangekocht vóór 1 maart kan de VDAB gecontacteerd worden voor meer informatie. Voor cheques die na 1 maart worden aangekocht, zal VDAB het scholingsniveau van de aanvrager nagaan.
Studietoelagen opleidingscheques bij VDAB OCMW Beerse.
Je bent hier: Home. Studietoelagen opleidingscheques bij VDAB. Bij de start van het nieuwe schooljaar is het weeral uitkijken wat we kunnen volgen in het tweedekans onderwijs en hoeveel het kost natuurlijk. Zeker niet iedereen heeft recht op een studietoelage.
Subsidies Erkenningen IFBD.
De opleidingscheques geven een onderneming de kans om tegen voordelige voorwaarden algemene opleidingen bij een erkende opleidingsverstrekker aan haar werknemers aan te bieden. De cheque heeft een totale waarde van 30 per stuk en is geldig voor één uur opleiding.
Opleidingscheques Belgium.be.
Home Leren Permanente vorming Opleidingscheques. Opleidingscheques zijn een vorm van financiële steun die wordt toegekend door de gewesten. Ze kunnen gewoon worden besteld bij de VDAB, Actiris of Forem. De aankoopprijs van de cheques ligt altijd lager dan hun reële waarde.
CVO De Avondschool.
Het verschil tussen het te betalen inschrijvingsgeld en de binnengebrachte opleidingscheques mag u cash of met bancontact bijpassen. Opgelet: Wij kunnen geen opleidingscheques aanvaarden nadat de einddatum die vermeld staat op je cheques is verlopen. Opleidingscheques voor werknemers kunnen besteld worden via de site van de VDAB http//vdab.be/opleidingscheques/werknemers.shtml: of aangevraagd op het gratis telefoonnummer 0800 30 700.

Contacteer ons