Resultaten voor vdab turnhout

vdab turnhout
Infosessie bij VDAB Turnhout Jobpol.
Infosessie bij VDAB Turnhout. Infosessie bij VDAB Turnhout. Heilig Hartstraat 64. Do 13.09.2018 1000.: Do 13.09.2018 1200.: VDAB infosessie Loopbaanmogelijkheden bij de Politie op 13.09.2018 om 10 h. Bent u geïnteresseerd in een job bij de Politie, dan is een goede voorbereiding op de selectieproeven primordiaal.
MOOOV Algemeen Blogs OKAN-jongeren-in-Turnhout.
Met deze actie wil VDAB aan werkgevers laten zien dat deze jongeren, mits wat ondersteuning, ook kunnen ingeschakeld worden als jobstudent. MOOOV en VDAB werkten ook een buddy-traject uit voor OKAN-jongeren op de locaties van de 2 hoofdfestivals nl. Brugge en Turnhout.
Ik wil werken in de zorg Zorgtalent.
Contacteer de VDAB. Je vindt ons op drie locaties in de provincie Antwerpen.: Antwerpen: Copernicuslaan 1 tel. 03 212 28 50 of boek een afspraak met 1 van onze bemiddelaars. Turnhout: Spoorwegstraat 7 tel: 014 44 57 74 of via mail zorgturnhout@vdab.be.
VDAB Volg onze workshops over Mijn loopbaan Vlaams ABVV Socialistische vakbond in Vlaanderen Algemeen Belgisch Vakverbond ABVV.
VDAB 10 tips voor een goed gebruik van Mijn loopbaan. VDAB Formele of ultieme afspraken: wat moet ik doen? VDAB Hoe begeleidt de VDAB je? VDAB Hoe controleert de VDAB je? VDAB Problemen met de VDAB? VDAB Sterker in je schoenen bij de VDAB.
Wijk-werken wordt concreet Werk.be.
VDAB bepaalt welke maatschappelijke taken in aanmerking komen voor wijk-werk en aan die lijst kunnen de gemeenten dan nog taken toevoegen in functie van lokale noden. Voor de organisatie van het wijk-werk kunnen de gemeenten kiezen of ze die overlaten aan VDAB of die zelf op zich nemen. In principe kunnen enkel gemeenten met minstens 60.000 inwoners dat alleen doen, kleinere gemeenten die zelf wijk-werk willen organiseren, moeten samenwerken om dezelfde schaalgrootte te bereiken. Vlaams minister Philippe Muyters: De gemeenten moeten de verantwoordelijkheid en het vertrouwen krijgen om zelf te kunnen instaan voor de organisatie van wijk-werk. Tegelijkertijd is het natuurlijk ook belangrijk dat we versnippering vermijden om een efficiënte organisatie mogelijk te maken. We vragen kleinere gemeenten daarom samen te werken om voldoende schaalgrootte te bereiken. Intussen zijn de eerste samenwerkingsverbanden tussen gemeenten een feit. De interlokale vereniging Noorderkempen Werkt gemeenten Hoogstraten, Rijkevorsel, Merksplas, Ravels, Arendonk en Baarle-Hertog, de interlokale vereniging Baldemore gemeenten Balen, Dessel, Mol en Retie, de projectvereniging Stadsregio Turnhout gemeenten Oud-Turnhout, Beerse, Vosselaar en Stad Turnhout en de Projectvereniging Perspectief gemeenten Oostende, Bredene, De Haan, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Middelkerke zullen wijk-werken als clusters organiseren.
Steeds meer mensen met fulltime job kiezen ook voor opleiding hulpverlener-ambulancier Jobat.be.
Acht op de tien cursisten die de opleiding met succes beëindigen, is binnen de drie maanden aan het werk. In de provincie Antwerpen kunnen werkzoekenden terecht in de Servicepunten Zorg van VDAB in Antwerpen, Mechelen en Turnhout. De bemiddelaars geven er alle informatie over werken en opleidingen in de zorg.
GRAFOC VDAB Turnhout.
GRAFOC is het Sector en Vormingsfonds voor de arbeiders uit de Printmedia industrie PC 130 voor de Vlaamse Gemeenschap. Maandelijks verstuurt GRAFOC haar digitale E-newsletter. Blijf op de hoogte en schrijf je HIER in om deze te ontvangen. Marsveldplein 2 1050 Brussel.
VFU-FFI: Evenementenkalender.
VILVOORDE Infosessie/workshops Efficient en kosteloos hef reachtruckchauffeurs opleiden bij VDAB. 0900u: tot 1230u.: GENT 10 Minuten om te overtuigen: basis. 0900u: tot 1700u.: 1300u: tot 1800u.: SINT-NIKLAAS Jobdate industrie. 0830u: tot 1330u.: BRUSSEL 10 minuten om te overtuigen voor gevorderden vervolgopleiding.
Afstuderen CM.
Home Alle dossiers Afstuderen Afstuderen. Stap 1: schrijf je in bij de VDAB of Actiris in Brussel. Ben je afgestudeerd of stop je met studeren, en heb je niet meteen een job? Schrijf je dan zo snel mogelijk in bij de VDAB of Actiris in Brussel.
Contact VDAB.
Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Arbeidsbeperking Vrijstelling beschikbaarheid Inschrijvingsgeld CVO/CBE Inschrijvingsgeld kunstonderwijs Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB.
Openingsuren VDAB Werkwinkel in Turnhout.
VDAB Werkwinkel Alle winkels van VDAB. VDAB Werkwinkel is vandaag open tot 1200. maandag 22 juli. dinsdag 23 juli. woensdag 17 juli. donderdag 18 juli. vrijdag 19 juli. zaterdag 20 juli. zondag 21 juli. Info laatst gecontroleerd op 17 juni 2019. Info niet correct? Laat het ons weten! Op zondag 21 juli 2019 gesloten voor Nationale Feestdag. Op donderdag 15 augustus 2019 gesloten voor O.L.V. Spoorwegstraat 7, 2300 Turnhout.

Contacteer ons