Resultaten voor vdab brussel

vdab brussel
Organisatie Schakels naar werk.
VDAB Brussel Vlaamse dienst voor arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding regio Brussel biedt in het Brussels gewest Nederlandstalige opleidingen aan, verspreid over verschillende sectoren. De opleidingen vinden plaats in de VDAB-competentiecentra in Brussel, of bij een van de partners waarmee de VDAB samenwerkt.
VDAB ACV BRUSSEL.
Bezoek de website van VDAB, luik opleidingen. Of contacteer VDAB telefonisch: 0800 30 700. Volg een workshop die je sterker maakt tijdens je loopbaan. Schrijf je in via je loopbaan.be. Wat doen we. Lidmaatschap Word lid van ACV. Pletinckxstraat 19 1000 Brussel.
VDAB Brussel verhuist! VDAB.
Woon je in Brussel en heb je vragen over opleidingen of werk? Ook dan zit je goed bij VDAB, want met een opleiding in het Nederlands vind je sneller een job. Vanaf 7/12 kan je bij ons terecht in de Astrotoren aan de Sterrenkundelaan 14 in 1210 Brussel, vlakbij metrohalte Madou.
Nooit eerder zoveel vacatures bij VDAB Brussel De Standaard.
De Vlaamse arbeidsbemiddelingsdienst VDAB ontving het voorbije jaar 258.124 vacatures. Dat zijn er 139, procent meer dan een jaar eerder. Nooit eerder werden zoveel vacatures aan de VDAB gemeld, aldus de arbeidsbemiddelingsdienst. Bijna een derde van die vacatures raakte niet ingevuld.
VDAB Brussel zoekt 3 bemiddelaars Tracé Brussel.
Als team zorg je ervoor dat de Brusselse werkzoekende weet waar VDAB Brussel voor staat en waarvoor hij/zij bij VDAB terecht kan. Je bepaalt met de werkzoekende, via gesprekken, wat hij/zij nog nodig heeft om aan een job te geraken.
Franstalige werkzoekenden kunnen binnenkort ook naar VDAB BRUZZ.
De Brusselse arbeidsbemiddelaar Actiris en zijn Vlaamse tegenhanger VDAB, die in Brussel enkel opleidingen verzorgt, onderhandelen al een tijdje over een nauwere samenwerking rond het begeleiden van werkzoekenden. Onder impuls van de nieuwe minister van Werk Didier Gosuin FDF is er nu een princiepsakkoord afgesloten waardoor VDAB naast Nederlandstalige ook Frans en anderstalige werkzoekenden kan bemiddelen naar werk.
VDAB werkt aan actieplan om krapte arbeidsmarkt op te vangen Brussel Gazet van Antwerpen.
De VDAB is het actieplan nu in detail aan het uitwerken om op 8 november aan de raad van bestuur voor te leggen, zegt Shaireen Aftab, woordvoerder VDAB. Mag het elke dag flitsmarathon zijn? Bezorg ons een foto van de allermooiste lentebloesem!
Welkom in Brussel VDAB.
Welkom in Brussel. Werken met kanker. Werkgever aan het woord: verandering. Guido's' gedacht: bijzaken. Wonen en werken in de Dominicaanse Republiek. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Droom je ervan om in het buitenland te werken? We helpen je op weg. Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB.
Contact VDAB.
1000 Brussel, België. Tel: 02 506 15 11. Fax: 02 506 15 90. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Wie wordt Micro-ondernemer van het jaar? Ontdek het tijdens de 7e week van het microkrediet. Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB.
Nederlands voor anderstaligen in Brussel VDAB.
Nederlands voor anderstaligen in Brussel. Ben je een anderstalige werkzoekende? Volg een opleiding Nederlands bij VDAB. We organiseren sectorgerichte cursussen Nederlands voor mensen die al een basiskennis Nederlands hebben, maar ook cursussen Nederlands voor absolute beginners. Heb je nog geen basiskennis Nederlands?
Actiris en VDAB ondertekenen een samenwerkingsakkoord voor bemiddeling Brusselse werkzoekenden VDAB.
Door deze nieuwe samenwerking tussen Actiris en VDAB zullen Brusselse werkzoekenden met Nederlandstalig potentieel beter begeleid worden naar dat aanbod. VDAB Brussel krijgt voor het Nederlandstalig aanbod in Brussel een meer centrale rol, wat de eenduidigheid en de klantvriendelijkheid voor de Brusselse werkzoekenden ten goede zal komen.

Contacteer ons