Resultaten voor vdab oostende

vdab oostende
VDAB Focus en WTV.
19 januari 2015. Jobcafé in Oostendse buurthuizen en ontmoetingscentra. Oostende wil de werkgelegenheid dichter bij de werkzoekenden brengen en lanceert daarom een Jobcafé, in de buurthuizen. 13 januari 2015. VDAB en GO! maken werk van betere doorstroming. VDAB en gemeenschapsonderwijskoepel Go!
Vind gemotiveerde werkkrachten tijdens de VDAB horeca jobmarkt Fan van horeca.
Kom dan naar één van de jobmarkten horeca van VDAB in Oostende, Blankenberge, Brugge of Kortrijk in maart en april. In twee uur tijd maak je kennis met meerdere geïnteresseerde kandidaten want VDAB doet vooraf een screening van de aanwezige werkzoekenden op de jobmarkt.
Opleiding Basis Management Centrum Voor Avondonderwijs.
Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. Het Centrum Voor Avondonderwijs is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de opleidingscheques VDAB en de KMO-portefeuille VLAIO. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO Wellnessfederatie vzw.
vzw GTB Home.
Ben je op zoek naar een geschikte werknemer? GTB kan je helpen met vragen over de aanwerving en de tewerkstelling van mensen met een arbeidsbeperking. Loopbaanbegeleiding kan een antwoord bieden voor werkenden en zelfstandigen met specifieke loopbaanvragen. Voor meer info klik hier.
Fonds 127: Op zoek naar chauffeurs?
VDAB Competentiecentrum Genk Bilzen. Adres: Calvarieberg 6, 3740 Bilzen. Telefoon: 089 56 04 10. VDAB Competentiecentrum Anderlecht. Adres: Bergensesteenweg 1440, 1070 Anderlecht. Telefoon: 02 525 00 30. VDAB Competentiecentrum Oostende. Adres: Handelsstraat, 8400 Oostende. Telefoon: 059 55 19 79. VDAB Competentiecentrum Rekkem LAR.
Openingsuren Vdab oostende.
Openingsuren vdab in oostende. Een overzicht van de openingsuren van vdab in Oostende. U vindt Openbare diensten vdab in 1 straat in Oostende namelijk: Brigantijnenenstraat. Werkwinkel Oostende-Middelkerke VDAB open. Werkwinkel Oostende-Middelkerke VDAB is momenteel open Bekijk de openingsuren. Openingsuren Albert Heijn.
VDAB Oostende aardgas-cerga.
Neem daarom zo snel mogelijk contact op met het centrum! Il n'y' a pas de formations planifiées à l'heure' actuelle. Ce centre de formation organise des cours supplémentaires en fonction de la demande. Contactez donc le centre au plus vite!
Home Familiehulp.
Wil je in de zorg werken, maar heb je niet het juiste diploma? Dan kan je terecht in onze opleidingscentra. Samen met VDAB organiseren wij de opleiding verzorgende en zorgkundige. Meer info over de opleidingen. Ik wil samenwerken met Familiehulp.
VDAB lanceert operatie Alfa naar Werk voor schoonmaaksector Made in West-Vlaanderen.
Deze week startte tegelijk in de VDAB-opleidingscentra in Oostende en in Roeselare de vierde editie van het opleidingsproject Alfa naar Werk Professionele Schoonmaaktechnieken PST. Het doel van deze samenwerking tussen VDAB, het Centrum voor Basiseducatie, Vokans Oostende en Mentor Roeselare is om anderstalige werkzoekenden via een aangepaste opleiding toe te leiden naar de schoonmaaksector.
Leerkracht secundair is knelpuntberoep: VDAB wil werkzoekenden met stoomcursus voor de klas krijgen VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Ar
De VDAB richt zich daarom nu op werkzoekenden die daar aan de slag willen. Zij volgen een verkorte opleiding van één jaar. Voorlopig zijn er nog maar 11 mensen aan de opleiding begonnen, maar de VDAB hoopt dat hun aantal snel zal toenemen.
Bij VDAB krijgt u een code 95-module met 3 uur rijpraktijk voor uw chauffeurs Besox.
In het kader van deze overeenkomst biedt VDAB aan de bedrijven uit de sector de mogelijkheid om chauffeurs een code 95-module met 3 uur rijpraktijk te laten volgen in een VDAB-opleidingscentrum dat de opleiding Vrachtwagenchauffeur organiseert. Dat zijn onze opleidingscentra in Oostende, Rekkem, Wondelgem, Temse, Anderlecht, Herentals en Genk-Zuid.

Contacteer ons