Resultaten voor vdab opleidingscentrum

vdab opleidingscentrum
Vind een Opleiding.
Ons digitaal startpakket bestaat uit vier infoluiken boordevol tips. Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB. Zoek op deze site. Meest gezocht: opleidingscheques, vijftigplus, IBO, arbeidsbeperking. Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid Disclaimer. NL FR DE EN.
Alles om je bij te scholen VDAB.
Een opleiding gevonden die niet door VDAB georganiseerd wordt? VDAB betaalt je opleiding! Ontdek de voorwaarden. Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB. Zoek op deze site. Meest gezocht: opleidingscheques, vijftigplus, IBO, arbeidsbeperking. Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid Disclaimer.
Opleiding, begeleiding en samenwerking met VDAB VDAB.
Ons aanbod geldt voor leerlingen die in hun finaliteitsjaar zitten en een studie volgen die aansluit bij de opleiding in het opleidingscentrum. Met finaliteitsjaar bedoelen we.: het tweede leerjaar van de derde graad BSO/TSO. de derde leerjaren van de derde graad BSO. de opleidingen Secundair-na-Secundair van het TSO. de ABO/integratiefase OV3. de vijf leerjaren OV3 van het BSO. DBSO en leertijd. Neem contact op met het Regionaal Technologisch Centrum in jouw buurt. Je kan een samenwerkingsovereenkomst aangaan met VDAB voor het opleiden van werkzoekenden.
Opleiding volgen en werkloos VDAB.
Welke financiële voordelen je krijgt, hangt af van de vraag of je opleiding of studie erkend wordt door VDAB of niet. Je herkent de erkende opleidingen en studies in de VDAB-opleidingendatabank aan de ster die erbij staat. Is je opleiding of studie erkend? Dan kom je in aanmerking voor deze financiële voordelen. Gratis opleiding of studie. Ook het leermateriaal, de cursussen en het veiligheidsmateriaal kosten je niks. Behoud van je uitkering tijdens je opleiding of studie. Lees meer over je uitkering. Klap alles open. Volg je als werkzoekende een erkende opleiding, studie of stage, dan wordt je vervoer van en naar het opleidingscentrum terugbetaald.

Contacteer ons