Resultaten voor vdab opleidingscentrum

vdab opleidingscentrum
Online cursussen VDAB.
Nieuws in de kijker: Leer communiceren met onze online cursus! Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Wist je dat VDAB heel wat gratis workshops organiseert? Bekijk ons aanbod en maak je keuze!
Alles om je bij te scholen VDAB.
Wil je je uitkering behouden terwijl je een opleiding, studie of stage volgt? Dit kan als je een vrijstelling van beschikbaarheid krijgt van VDAB. Lees wat en hoe. Via opleidingscheques betaal je maar de helft van je inschrijvingsgeld en cursusmateriaal.
Faq's' opleiding volgen VDAB.
Waar vind ik de opleidingen die VDAB organiseert? Waar vind ik opleidingen die niet door VDAB georganiseerd worden? Aan wie geeft VDAB opleidingen? Welke leervormen gebruikt VDAB? Waar vind ik een opleidingscentrum van VDAB? Hoeveel kost een opleiding? Wat is een IBO?
Vind een Opleiding.
Vrijwilligerswerk doet goed IVD2017. Op 5 december vieren we de internationale dag van het vrijwilligerswerk. Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB. Zoek op deze site. Meest gezocht: opleidingscheques, vijftigplus, IBO, arbeidsbeperking. Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid Disclaimer.
Contact VDAB.
Ben je werkzoekend? Ontdek de instapvoorwaarden en schrijf je gratis in. Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB. Zoek op deze site. Meest gezocht: opleidingscheques, vijftigplus, IBO, arbeidsbeperking. Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid Disclaimer. NL FR DE EN.
Opleiding volgen en werkloos VDAB.
Ben je ingeschreven als werkzoekende bij VDAB, dan kan je een opleiding, studie of stage volgen die erkend wordt door VDAB. Dit is een opleiding, studie of stage die georganiseerd wordt door VDAB of een partner, of gesubsidieerd wordt door VDAB. Je herkent de erkende opleidingen in de VDAB-opleidingendatabank aan de ster die erbij staat. Zo'n' erkende opleiding, studie of stage is gratis. Je betaalt geen inschrijvingsgeld en ook het leermateriaal, de cursussen en het veiligheidsmateriaal kosten je niks. Bovendien krijg je tijdens je opleiding, studie of stage een vrijstelling van beschikbaarheid waardoor je je uitkering behoudt én kom je in aanmerking voor financiële voordelen. Voor welke financiële voordelen kom ik in aanmerking? Volg je als werkzoekende een erkende opleiding, studie of stage, dan wordt je vervoer van en naar het opleidingscentrum terugbetaald.

Contacteer ons