Op zoek naar vdab kortrijk?

vdab kortrijk
VDAB Kortrijk De sociale kaart.
Voeg VDAB" Kortrijk" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. U bent hier. Op kaart tonen. Activiteiten en contactpersonen. 056 24 74 00. 056 24 74 44. Terug naar resultaatslijst. Andere organisaties op deze locatie.
VDAB Kortrijk 50 Club Kuurne.
Jobpol Infosessie werkwinkel VDAB Kortrijk.
REKRUTERINGSEVENT Infosessie Loopbaanmogelijkheden bij de Politie bij VDAB Kortrijk op 16 oktober 2017." Heeft u ook interesse in een boeiende, afwisselende en vaste job bij Politie? Dan ontmoeten wij u graag op de infosessie Loopbaanmogelijkheden bij de Politie bij VDAB Kortrijk, Lekkerbeetstraat 5-7 op maandag 16 oktober 2017 om 9 uur.
De Standaard VDAB Kortrijk organiseert een lessenreeks. Facebook.
2 oktober 2013. VDAB Kortrijk organiseert een lessenreeks West-Vlaams voor beginners. West-Vlaams voor beginners: Ziej mee? De VDAB in Kortrijk pakt uit met een opmerkelijk initiatief: een lessenreeks West-Vlaams voor beginners. De VDAB wil buitenlanders die in Kortrijk komen we.
VDAB/werkwinkel Waregem.
Hoofdkantoor Regio Kortrijk. tel: 056 24 74 00. fax: 056 24 74 44. Javascript is required to view this map. maandag: van 8.30u. en enkel op afspraak van 13.00u. dinsdag: van 8.30u. en enkel op afspraak van 13.00u. woensdag: van 8.30u. en enkel op afspraak van 13.00u. donderdag: van 8.30u. vrijdag: van 8.30u. en enkel op afspraak van 13.00u. dringende vragen, inschrijvingen of attesten? Bel het gratis nummer 0800 30 700. De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding VDAB is een dienst die de werkzoekenden helpt om een job te vinden via arbeidsbemiddeling.
VDAB Werkwinkel Kortrijk Kortrijk.
Dienstverlening en bestuur. Home VDAB Werkwinkel Kortrijk. VDAB Werkwinkel Kortrijk. 056 26 67 60. Samen sterk voor werk. De VDAB tekent mee je toekomst met een gepaste job of opleiding. Wil je je kans wagen of vergroten op de arbeidsmarkt?
Infomomenten van VDAB Familiezorg West-Vlaanderen vzw.
Dwars door Brugge ten voordele van Foton. Publicatie: 09 mei. Steun Familiezorg West-Vlaanderen vzw. U bent hier: Opleiding informatiemoment Infomomenten van VDAB. Infomomenten van VDAB. Voor meer informatie over de contactmomenten van VDAB.: VDAB Social Profit. 050/ 40 00 67.
Openingsuren Vdab Kortrijk in Rijselsestraat 57 te 8500 Kortrijk Openbare diensten openingsuren.info.
Openingsuren van Vdab Kortrijk. Vdab Kortrijk is momenteel GESLOTEN. 8 / 10 gebaseerd op 1 beoordeling. Beoordelingen van Vdab Kortrijk. Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden. Er is nog geen beoordeling gegeven over dit bedrijf.
VDAB Zorgsymposium ZO Anders over creativiteit en talenten 15 september, Kortrijk Trefpunt ZORG.
Trefpunt ZORG Nieuws VDAB Zorgsymposium ZO Anders over creativiteit en talenten 15 september, Kortrijk. juni 15, 2016 Nieuws talenten, VDAB, zo anders, zorgsymposium TrefpuntZORG. In tijden van hervorming én besparingen zijn we allemaal genoodzaakt om anders te denken en anders te werken.
Nieuwe directeur voor VDAB Kortrijk Het Nieuwsblad.
KORTRIJK De VDAB West-Vlaanderen heeft een nieuwe directeur voor zijn competentiecentra in de provincie. Bram Lievrouw volgt Luc Huysentruyt op. Lievrouw is geboren in Menen en werkte eerder voor Unizo. Hij was ook raadsheer in sociale zaken aan het Arbeidshof in Gent.
Muziekcentrum Track en VDAB organiseren opleiding Assistent-Podiumtechnicus in Kortrijk DRK Digitale Regio Kortrijk.
Muziekcentrum Track en VDAB organiseren opleiding Assistent-Podiumtechnicus in Kortrijk. Muziekcentrum Track en VDAB organiseren opleiding Assistent-Podiumtechnicus in Kortrijk. Vanaf december 2010 start in Muziekcentrum Track in Kortrijk een opleiding tot assistent-podiumtechnicus. Deze opleiding is een initiatief van Muziekcentrum Track, Cultuurcentrum Kortrijk, VDAB met de steun van de Stad Kortrijk.

Contacteer ons